Menu Sluiten

Meedoen met Vlaamse rechtse podcast?

Wenst u mee te doen aan de eerste en enige Vlaamse en rechtse podcast in Vlaanderen?

Wat?

VolksLiga start vanaf de herfst met een podcast over politieke thema’s vanuit een libertarische, economisch rechtse invalshoek. We willen hiermee inpikken op een trend die Robert Jensen uit Nederland met succes heeft opgepikt. De bedoeling is dat we een alternatieve stem laten horen naast de massamedia en overheidsmedia. We schuwen hierbij geen enkel algemeen onderwerp, maar we houden het wel zakelijk en respectvol. Ook de conservatievere stem is welkom. We willen echter het debat zo algemeen mogelijk houden en gaan niet in op moeilijke individuele dossiers, waarvoor wij alvast uw begrip vragen.

Een podcast is een digitaal soort radioprogramma van maximaal een uur duurtijd, waarvan de geluidsfragmenten ook digitaal worden aangeboden. Het enige wat u nodig hebt is een internetverbinding om podcasts te beluisteren. Zo kan u podcasts beluisteren waar en wanneer u maar wil. Podcasts zijn veelal praatprogramma’s waarin iemand te gast is. In plaats van aan BV’s geven wij het platform aan u! En in plaats van mee eenheidsworsten te draaien, geven wij de Vlaamse rechtse(re) stem het woord in de vorm van een podcast.

Hoe?

Om een goede serie aan podcasts te kunnen produceren, zoeken we gesprekspartners die te gast willen meepraten over een bepaald onderwerp. Daarvoor kijken we naar de “gewone man”, naar u dus. U hoeft hiervoor geen lid van VolksLiga te worden (maar het mag altijd!). De opnames gaan door in Mechelen of occasioneel op verplaatsing. De podcasts worden gefilmd en op het videokanaal YouTube geplaatst. Hou hier dus rekening mee.

Interesse? Stuur een e-mail naar info@volksliga.eu met:

  • uw gegevens (naam, leeftijd, gemeente, gsm-nummer, …)
  • een opsomming van minimaal 2 à 3 gewenste onderwerpen
  • uw beschikbaarheden voor een persoonlijk kennismakingsgesprek
  • of de podcast bij u thuis kan doorgaan of liever in Mechelen (dicht bij het station)

We nemen doorlopend inschrijvingen aan.

Als u professioneel wenst mee te werken aan onze podcasts, kan dat zolang dit op een vrijwillige, onbezoldigde basis gebeurt. Sponsoren of adverteren is zeker ook bespreekbaar! Stuur een mail.

Vind alvast onze Facebookpagina leuk voor meer updates.

Geef een reactie