Menu Sluiten

Hieronder een overzicht van het bestuur van VolksLiga. Het bestuur bestaat uit de nationaal coördinator (algemeen voorzitter) en vijf provinciale coördinatoren. Momenteel zijn we nog op zoek naar coördinatoren voor Vlaams-Brabant en Oost-Vlaanderen. Solliciteren voor een coördinatorschap is altijd welkom. Mail naar info@volksliga.eu. Gebruik dit e-mailadres als u een vraag hebt voor het bestuur.

Henning Van Duffel

Nationaal coördinator (algemeen voorzitter)

Henning (1992) woont in Mechelen, maar heeft een Vlaamse en Noorse achtergrond. Sinds 2011 maakte hij deel uit van organisaties als het Vlaams Jeugdparlement en tal van Mechelse adviesraden. Deze ervaring in beleid en politieke organisatie nam hij mee om in 2017 onder impuls van vrienden en politieke kennissen van VolksLiga werk te maken. Henning staat internationaal in het leven, kan 6 talen vloeiend spreken en is van alle markten een beetje thuis.

Rozalia Csikos

Coördinator Antwerpen

Rozy is van Hongaarse origine, maar woont zo goed als heel haar leven in het Antwerpse. Muziek was haar eerste grote liefde. Haar muzikale genen erfde ze van vader en grootvader, die beiden erkende artiesten zijn. Aan de Academie van Rajko ontwikkelde ze haar muzikale skills die ze vandaag als allround zangeres inzet. Rozy is deels in het communisme opgegroeid en weet als geen ander de belangrijkheid van vrijheid.

Jeroen Penninck

Coördinator West-Vlaanderen

.