Menu Sluiten

VolksLiga komt op in Mechelen en zoekt naar mondige heren en dames

Hebt u ideeën voor VolksLiga? Wilt u mee denken en doen voor een leefbaar Mechelen? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. Het verschil tussen ons en de andere partijen is dat wij ons niet nationaal laten sturen. En wij gaan uit van een ander samenlevingsmodel: meer vrij, minder autoritair, meer verdraagzaam en minder exclusief.

Politiek… vraagt dat geen enorme opoffering?

Wij werken anders dan klassieke partijen: geen ellenlange (zoom-)vergaderingen, geen stijf gedoe, geen lange avonden weg van huis, … De opofferingen zijn minimaal. In een moderne samenleving gebeurt het meeste werk gewoon via de digitale weg. Dat alles is natuurlijk uitgezonderd sociale evenementen: we voorzien aparte momenten van informeel en laagdrempelig samenzijn. Maar wij beseffen ook wel dat niet iedereen de luxe heeft om de huiselijke of professionele verplichtingen zomaar opzij te schuiven. Door te kijken wat ieder waard is en te kijken naar wat ieder ieder individueel kan bijdragen, is onze partij er ook voor de sympathisant met de drukkere agenda.

Zoekt u bij ons iets te verdienen, dan bent u aan het verkeerde adres. Wij zijn een arme partij die ook met eerlijke intenties aan poltiek doet. Postjesjagers/opportunisten, scheer u weg!

Hoe meedoen?

  1. U stuurt een e-mail naar info@volksliga.eu met de volgende gegevens: naam, adres, geboortedatum, telefoonnummer en thema’s waarin u geïnteresseerd bent.
  2. Wij nemen zo snel mogelijk contact met u op voor een persoonlijk kennismakingsgesprek. Dat kan digitaal of fysiek doorgaan, naargelang uw voorkeur en beschikbaarheid.
  3. U beslist binnen de week na het gesprek of u meedoet of niet.

Mogen wij u verwelkomen? Verspreid het woord!